Publikavimo data: 2025-08-18
Sodri sriuba su mėsos kukuliais ir brokoliais
Gausi sriuba su mėsos kukuliais - puikus pasirinkimas skaniai ir sočiai pavalgyti visai šeimai. Daržovės sultiniui suteikia sotumo, o mėsa su prieskoniais - sotumo ir skonio. Į sriubą galite įmaišyti įvairių grūdų, taip sriuba bus sotesnė. Į šį sultinį taip pat galima pridėti bet kokių daržovių pagal pageidavimą. Jos niekaip nesugadins sultinio, netgi priešingai - pagyvins jo skonį.
Žingsnis 1
Keptuvėje ant vidutinės ugnies augaliniame aliejuje nuolat maišydami kepkite morkas ir 3/4 svogūno apie 7 minutes. Daržovės turėtų gerai paruduoti, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite likusį svogūną, įberkite druskos ir pipirų, pagardinkite mėsos prieskoniais ir paprika. Mėsą gerai išmaišykite ir formuokite mėsos kukulius, juos paplakite, kad pašalintumėte oro perteklių.
Žingsnis 3
Sudėkite bulves į verdantį vandenį, užvirinkite vandenį ir virkite 5 minutes. Sudėkite svogūnus ir morkas ir virkite dar 5 minutes. Sudėkite mėsos kukulius, tada brokolius. Sriubą pasūdykite, pagardinkite pipirais ir dar 10 minučių virkite ant vidutinės ugnies. Pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Kategorijos