Publikavimo data: 2024-05-25
Sodri sriuba su motiejukais, vištienos kukuliais ir soromis
Sriuba yra vienas pagrindinių pirmųjų patiekalų kiekvienoje šeimoje. Jos būna įvairių formų, tačiau visi žino, kad kuo daugiau ingredientų, tuo ji skanesnė. Sriuba su sviestamušėmis, vištienos kukuliais ir soromis - tai tikra sotumo, skonio ir sotumo sriuba. Joje esančių produktų rinkinys harmoningai dera su likusiais daržovių ingredientais. Šią sriubą gali išmokti virti visi šeimos nariai, pradedant nuo viduriniojo mokyklinio amžiaus.
Žingsnis 1
Pirmiausia keptuvėje pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūną. Tada sudėkite tarkuotas morkas. Viską kartu kepkite kelias minutes. Tada sudėkite grybus ir pakepinkite porą minučių.
Žingsnis 2
Maltą mėsą pagardinkite druska ir pipirais ir suformuokite mėsos kukulius. Į puodą su verdančiu vandeniu sudėkite daržoves ir grybus ir sudėkite mėsos kukulius. Pagardinkite druska ir pipirais. Nuimkite putas, virkite 15-20 minučių, tada sudėkite susmulkintas žoleles ir išjunkite ugnį.
Kategorijos