Publikavimo data: 2024-10-15
Sodrus ir aromatingas žuvies mišinys
Žuvies mišrainė yra sudėtinga sriuba, kuriai reikia pagarbos ir tinkamai parinktų šviežių ingredientų. Neįtikėtino skonio žuvies hodgepodge pagrindinis vaidmuo tenka sultiniui, jis turi būti labai sodrus, todėl rekomenduojama jį ruošti iš skirtingų rūšių žuvies. Alyvuogės ir alyvuogės suteiks patiekalui labai pikantiško skonio, o lašelis citrinos sulčių - ypatingos rūgštelės. Žuvies padažui geriausia rinktis geros statinės rūgščius agurkus.
Žingsnis 1
Nuplautą filė sudėkite į gilų puodą, įdėkite lauro lapą, džiovintą rozmariną ir čiobrelius, jei reikia. Užpilkite filė šaltu vandeniu ir užvirinkite ant vidutinės ugnies, prieš tai pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite. Virkite ant silpnos ugnies 25 minutes.
Žingsnis 2
Nuluptą svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Nuluptas morkas sutarkuokite stambia tarka. Nuluptą saldžiąją papriką supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Būgninius agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Paruoštą tilapijos ir polako filė aštriu peiliu supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Sausoje keptuvėje, neįpylus augalinio aliejaus, pakepinkite susmulkintus svogūnus ir morkas, kol jie pusiau iškeps.
Žingsnis 5
Į troškintas daržoves sudėkite pjaustytus agurkus ir pomidorų pastą ir troškinkite 1 minutę. Iš sultinio išimkite žuvį ir sultinį perkoškite.
Žingsnis 6
Supjaustykite lašišą mažais gabalėliais ir pašalinkite kaulų perteklių. Į išvirusį žuvies sultinį sudėkite kepsnius ir supjaustytas saldžiąsias paprikas. Virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 7
Grąžinkite žuvies filė į sultinį ir virkite 10 minučių. Sudėkite paruoštas alyvuoges ir alyvuoges ir virkite 1 minutę.
Kategorijos