Sojos padaže marinuoti svogūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sojos padaže marinuoti svogūnai

Daugelis namų šeimininkių svogūnus naudoja gamindamos maistą. Jų arsenale yra daugybė receptų su šiuo produktu. Norime jums pasiūlyti ne visai standartinį receptą. Tokios salotos tiks prie bet kokio patiekalo. Nesvarbu, ar tai būtų virtos bulvės, ar ryžiai. Sojų padaže marinuoti svogūnai bet kuriam patiekalui suteiks pikantiškumo ir skonio. Mėgaukitės.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sojos padaže marinuoti svogūnai Žingsnis 1
Sumaišykite vandenį, actą ir aliejų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sojos padaže marinuoti svogūnai Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į mišinį. Uždenkite maistine plėvele ir palikite marinuotis. 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Sojos padaže marinuoti svogūnai Žingsnis 3
Į paruoštus svogūnus suberkite papriką ir sojų padažą.

Žingsnis 4

Sojos padaže marinuoti svogūnai Žingsnis 4
Išmaišykite ir palikite šiek tiek mirkti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos