Publikavimo data: 2024-06-09
Sojos padaže troškinta antis
Nepaisant to, kad ančių mėsa yra kietesnė nei, pavyzdžiui, vištienos filė, negalima paneigti jos privalumų. Pirma, dėl to, kad beveik visi riebalai susikaupia odoje, ją pašalinus ančių mėsa gali būti laikoma dietine. Antra, ančių mėsoje yra daug riebiųjų nesočiųjų riebalų, vitaminų (A, K, E) ir mineralinių medžiagų. Trečia, ančių mėsoje gausu baltymų.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite plunksnelėmis, o mėsą - kaip tik norite (pageidautina ne per smulkiai). Mėsą kartu su dviem svogūnais įmeskite į puodą su vandeniu ir užvirinkite. Virkite ant didelės ugnies apie 30-40 minučių.
Žingsnis 2
Kai tik mėsa išverda, išimkite ją iš sultinio. Neišjunkite sultinio, bet toliau virkite be mėsos ant vidutinės ugnies, kol vanduo išvirs perpus.
Žingsnis 3
Kai vanduo užvirs, į puodą sudėkite mėsą, prieskonius ir sojų padažą. Mėsą troškinkite 20 minučių, tada sudėkite česnaką ir likusį svogūną. Troškinkite dar apie 5 minutes.
Kategorijos