Publikavimo data: 2025-08-17
Sojų padaže marinuota kalakutiena ir vištiena su grybais, bulvėmis ir mocarela
Paukštis marinuojamas sojų padaže ir ruošiamas su karališkaisiais grybais bei bulvėmis.
Žingsnis 1
Iškepkite kalakutą.
Žingsnis 2
Pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 3
Kalakutieną užpilkite sojų padažu.
Žingsnis 4
Sudėkite vištieną ir dėkite į šaldytuvą marinuotis (aš marinavau per naktį).
Žingsnis 5
Išklokite foliją ir paskleiskite ant jos svogūnus.
Žingsnis 6
Išdėliokite mėsą.
Žingsnis 7
Toliau vėl dedamas svogūnų sluoksnis.
Žingsnis 8
Ant viršaus paskleiskite grybus.
Žingsnis 11
Išdėliokite mocarelą.
Žingsnis 12
Viską uždenkite folija ir dėkite į orkaitę valandai.
Kategorijos