Vištiena saldžiame padaže receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-02

Vištiena saldžiame padaže receptas

Vištiena saldžiame padaže - tai patiekalas, kilęs iš kinų virtuvės. Saldžiame padaže marinuota mėsa pasižymi švelnia tekstūra ir originaliu skoniu. Paruošimas neužims daug laiko, o rezultatas nepaliks abejingų. Pagrindinė šio patiekalo švelnios tekstūros paslaptis - palikti mėsą saldžiame marinate 30 minučių. Tuomet kepdama ji išlaikys visas sultis. Taip gausite švelnų ir aromatingą patiekalą, kurį galima patiekti su pomidorų padažu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena saldžiame padaže receptas Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Paruoškite padažui skirtus ingredientus. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Vištiena saldžiame padaže receptas Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite dideliais gabalais. Sudėkite vištieną į dubenį. Į filė supilkite sojų padažą, cukranendrių cukrų, augalinį aliejų, druską ir maltus juoduosius pipirus. Išmaišykite, kad susijungtų. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Vištiena saldžiame padaže receptas Žingsnis 3
Paruoškite kepimo indą. Sudėkite marinuotą filė į formą, nepadauginę aliejaus, ir kepkite orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 4

Vištiena saldžiame padaže receptas Žingsnis 4
Išimkite vištieną iš orkaitės. Dėkite į serviravimo lėkštes.

Žingsnis 5

Vištiena saldžiame padaže receptas Žingsnis 5
Patiekite patiekalą su naminiu pomidorų padažu, pagamintu iš pomidorų minkštimo, česnako, druskos ir pipirų. Nepamirškite paukščio pabarstyti smulkiai supjaustytomis petražolėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos