Soljanka su įvairių rūšių mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Soljanka su įvairių rūšių mėsa

Soljanka - tai dar viena sriubos rūšis, kuri Rusijoje atsirado maždaug XIV-XV a. Soljanka tada buvo vadinama tiršta sriuba, kuri paprastai buvo verdama iš žuvies sultinio su aštriais prieskoniais. Vėliau pradėta virti su kitais ingredientais, pavyzdžiui, mėsa ar žuvimi. Tik sultinio tirštumas ir aštrus sūriai rūgštus skonis išliko pagrindiniu šios sriubos veiksniu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.24/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Soljanka su įvairių rūšių mėsa Žingsnis 1
Saulėgrąžų aliejuje 5-7 minutes pakepinkite morkas ir svogūnus. Sudėkite griežinėliais supjaustytus agurkus ir dešrą bei dešreles. Troškinkite dar 3 minutes. Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir troškinkite 2 minutes.

Žingsnis 2

Soljanka su įvairių rūšių mėsa Žingsnis 2
Sudėkite kepsnį prie bulvių ir užvirkite. Alyvuoges supjaustykite žiedais. Nupjaukite 3 citrinos skilteles. Sudėkite alyvuoges ir citriną į puodą ir virkite 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos