Publikavimo data: 2024-06-09
Soljanka su įvairių rūšių mėsa
Soljanka - tai dar viena sriubos rūšis, kuri Rusijoje atsirado maždaug XIV-XV a. Soljanka tada buvo vadinama tiršta sriuba, kuri paprastai buvo verdama iš žuvies sultinio su aštriais prieskoniais. Vėliau pradėta virti su kitais ingredientais, pavyzdžiui, mėsa ar žuvimi. Tik sultinio tirštumas ir aštrus sūriai rūgštus skonis išliko pagrindiniu šios sriubos veiksniu.
Žingsnis 1
Saulėgrąžų aliejuje 5-7 minutes pakepinkite morkas ir svogūnus. Sudėkite griežinėliais supjaustytus agurkus ir dešrą bei dešreles. Troškinkite dar 3 minutes. Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir troškinkite 2 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite kepsnį prie bulvių ir užvirkite. Alyvuoges supjaustykite žiedais. Nupjaukite 3 citrinos skilteles. Sudėkite alyvuoges ir citriną į puodą ir virkite 2-3 minutes.
Kategorijos