Solyanka ant kiaulienos taukų su rūkyta dešra ir raudonaisiais pipirais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Solyanka ant kiaulienos taukų su rūkyta dešra ir raudonaisiais pipirais

"Soljanka" yra nacionalinė rusiška sriuba. Pirmieji receptai pasirodė dar XV a. Sriuba buvo verdama katiluose iš maisto likučių daugiausia kaimuose ir buvo vadinama "seljanka". Dabar yra daugybė šios sriubos virimo receptų. Seljanka patiekiama visur - užkandinėse, kavinėse, restoranuose. Į klasikinį soljankos su dešra ir agurkais receptą būtinai įeina citrina, alyvuogės. pomidorų pasta ir prieskoniai. Tokį patiekalą lengva paruošti namuose.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
36 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Solyanka ant kiaulienos taukų su rūkyta dešra ir raudonaisiais pipirais Žingsnis 1
Paruoškite sriubos padažą. Įkaitintoje keptuvėje 10 minučių pakepinkite lašinius. Riebalai turi išsiskirti. Svogūną ir morkas pakepinkite su lašiniais, kol jie apskrus 5 minutes. Sudėkite pomidorų pastą, česnaką ir marinuotus agurkus. Pagardinkite druska ir išmaišykite. Kepkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 2

Solyanka ant kiaulienos taukų su rūkyta dešra ir raudonaisiais pipirais Žingsnis 2
Sudėkite produktus ir baigkite gaminti. Puode užvirinkite vandenį, įberkite druskos. Į verdantį vandenį sudėkite bulves. Kai bulvės pradės virti, į puodą sudėkite dešrą. Supilkite padažą, pagardinkite pipirais. Virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies. Palikite paruoštą soliaką 10-15 minučių brinkti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos