Publikavimo data: 2024-04-05
Solyanka ant kiaulienos taukų su rūkyta dešra ir raudonaisiais pipirais
"Soljanka" yra nacionalinė rusiška sriuba. Pirmieji receptai pasirodė dar XV a. Sriuba buvo verdama katiluose iš maisto likučių daugiausia kaimuose ir buvo vadinama "seljanka". Dabar yra daugybė šios sriubos virimo receptų. Seljanka patiekiama visur - užkandinėse, kavinėse, restoranuose. Į klasikinį soljankos su dešra ir agurkais receptą būtinai įeina citrina, alyvuogės. pomidorų pasta ir prieskoniai. Tokį patiekalą lengva paruošti namuose.
Žingsnis 1
Paruoškite sriubos padažą. Įkaitintoje keptuvėje 10 minučių pakepinkite lašinius. Riebalai turi išsiskirti. Svogūną ir morkas pakepinkite su lašiniais, kol jie apskrus 5 minutes. Sudėkite pomidorų pastą, česnaką ir marinuotus agurkus. Pagardinkite druska ir išmaišykite. Kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite produktus ir baigkite gaminti. Puode užvirinkite vandenį, įberkite druskos. Į verdantį vandenį sudėkite bulves. Kai bulvės pradės virti, į puodą sudėkite dešrą. Supilkite padažą, pagardinkite pipirais. Virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies. Palikite paruoštą soliaką 10-15 minučių brinkti po dangčiu.
Kategorijos