Publikavimo data: 2024-05-19
Solyanka su bulvėmis, alyvuogėmis ir rūkyta dešra
Žingsnis 1
Dešrą ir agurkus supjaustykite griežinėliais, alyvuoges - žiedais, bulves - kubeliais, o svogūnus - pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Keptuvėje porą minučių pakepinkite agurkus. Tada sudėkite pomidorų pastą ir truputį vandens, išmaišykite ir ant silpnos ugnies kaitinkite dar 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Pastatykite puodą ant ugnies, įpilkite į jį šiek tiek augalinio aliejaus ir pakepinkite svogūną, kol jis pusiau iškeps. Tada sudėkite dešrą ir kepkite, kol svogūnas iškeps.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite bulves, viską užpilkite vandeniu ir virkite, kol bulvės suminkštės.
Žingsnis 5
Į sultinį sudėkite pomidorų pastos agurkus. Po minutės sudėkite svogūnus ir alyvuoges.
Žingsnis 6
Uždenkite dangčiu ir palaikykite dar 10 minučių. Išjunkite ugnį ir palikite 10-15 minučių. Paruošta.
Kategorijos