Solyanka su bulvėmis, alyvuogėmis ir rūkyta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Solyanka su bulvėmis, alyvuogėmis ir rūkyta dešra

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Solyanka su bulvėmis, alyvuogėmis ir rūkyta dešra Žingsnis 1
Dešrą ir agurkus supjaustykite griežinėliais, alyvuoges - žiedais, bulves - kubeliais, o svogūnus - pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Solyanka su bulvėmis, alyvuogėmis ir rūkyta dešra Žingsnis 2
Keptuvėje porą minučių pakepinkite agurkus. Tada sudėkite pomidorų pastą ir truputį vandens, išmaišykite ir ant silpnos ugnies kaitinkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Pastatykite puodą ant ugnies, įpilkite į jį šiek tiek augalinio aliejaus ir pakepinkite svogūną, kol jis pusiau iškeps. Tada sudėkite dešrą ir kepkite, kol svogūnas iškeps.

Žingsnis 4

Į keptuvę sudėkite bulves, viską užpilkite vandeniu ir virkite, kol bulvės suminkštės.

Žingsnis 5

Į sultinį sudėkite pomidorų pastos agurkus. Po minutės sudėkite svogūnus ir alyvuoges.

Žingsnis 6

Uždenkite dangčiu ir palaikykite dar 10 minučių. Išjunkite ugnį ir palikite 10-15 minučių. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos