Solyanka su bulvėmis, alyvuogėmis ir rūkyta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Solyanka su bulvėmis, alyvuogėmis ir rūkyta dešra

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Solyanka su bulvėmis, alyvuogėmis ir rūkyta dešra Žingsnis 1
Dešrą ir agurkus supjaustykite griežinėliais, alyvuoges - žiedais, bulves - kubeliais, o svogūnus - pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Solyanka su bulvėmis, alyvuogėmis ir rūkyta dešra Žingsnis 2
Keptuvėje porą minučių pakepinkite agurkus. Tada sudėkite pomidorų pastą ir truputį vandens, išmaišykite ir ant silpnos ugnies kaitinkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Pastatykite puodą ant ugnies, įpilkite į jį šiek tiek augalinio aliejaus ir pakepinkite svogūną, kol jis pusiau iškeps. Tada sudėkite dešrą ir kepkite, kol svogūnas iškeps.

Žingsnis 4

Į keptuvę sudėkite bulves, viską užpilkite vandeniu ir virkite, kol bulvės suminkštės.

Žingsnis 5

Į sultinį sudėkite pomidorų pastos agurkus. Po minutės sudėkite svogūnus ir alyvuoges.

Žingsnis 6

Uždenkite dangčiu ir palaikykite dar 10 minučių. Išjunkite ugnį ir palikite 10-15 minučių. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos