Publikavimo data: 2024-05-19
Solyanka su bulvėmis ir dešra
Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais, bulves, marinuotus agurkus ir dešrą - kubeliais arba mažais strypeliais, o alyvuoges - bet kokiu būdu.
Žingsnis 2
Marinuotus agurkus kelias minutes pakepinkite. Tada supilkite 0,5 puodelio virinto vandens, pomidorų pastą ir troškinkite dar 7 minutes.
Žingsnis 3
Kepkite svogūną keptuvėje, kol pusiau iškeps. Tada į jį suberkite dešrą ir pakepinkite kartu.
Žingsnis 4
Į puodą sudėkite agurkus, pomidorų pastą ir bulves. Į puodą įpilkite 1,5 l verdančio vandens arba vištienos sultinio. Virkite 15-20 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Likus 2-3 minutėms iki kepimo pabaigos į keptuvę įdėkite keletą citrinos griežinėlių ir griežinėliais pjaustytų alyvuogių.
Žingsnis 6
Leiskite sriubai pastovėti ant silpnos ugnies apie 10 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Sriuba bus skanesnė, jei šiek tiek pravės. Gero apetito!
Kategorijos