Solyanka su bulvėmis ir dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Solyanka su bulvėmis ir dešra

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.32/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Solyanka su bulvėmis ir dešra Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais, bulves, marinuotus agurkus ir dešrą - kubeliais arba mažais strypeliais, o alyvuoges - bet kokiu būdu.

Žingsnis 2

Solyanka su bulvėmis ir dešra Žingsnis 2
Marinuotus agurkus kelias minutes pakepinkite. Tada supilkite 0,5 puodelio virinto vandens, pomidorų pastą ir troškinkite dar 7 minutes.

Žingsnis 3

Solyanka su bulvėmis ir dešra Žingsnis 3
Kepkite svogūną keptuvėje, kol pusiau iškeps. Tada į jį suberkite dešrą ir pakepinkite kartu.

Žingsnis 4

Į puodą sudėkite agurkus, pomidorų pastą ir bulves. Į puodą įpilkite 1,5 l verdančio vandens arba vištienos sultinio. Virkite 15-20 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 5

Solyanka su bulvėmis ir dešra Žingsnis 5
Likus 2-3 minutėms iki kepimo pabaigos į keptuvę įdėkite keletą citrinos griežinėlių ir griežinėliais pjaustytų alyvuogių.

Žingsnis 6

Leiskite sriubai pastovėti ant silpnos ugnies apie 10 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Sriuba bus skanesnė, jei šiek tiek pravės. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos