Publikavimo data: 2025-08-18
Solyanka su dešra ir vištiena
Skanus ir greitas.
Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite mėsą. Sudėkite visą krūtinėlę į puodą. Į puodą įpilkite 3,5 l vandens. Mėsą virkite 40 minučių ant vidutinės ugnies, kol išvirs, nugriebdami virimo metu išsiskiriančias putas.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite abi dešreles šiaudeliais.
Žingsnis 4
Supjaustykite agurkus griežinėliais.
Žingsnis 5
Morkas taip pat galima supjaustyti griežinėliais arba sutarkuoti. Svogūną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 6
Sudėkite bulves į sultinį ir virkite ant vidutinės ugnies, kol bulvės išvirs (apie 20 minučių). Net jei po šio laiko bulvės neišvirs, jos bus paruoštos kartu su kepsniu.
Žingsnis 7
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite morkas, agurkus, rūkytą ir virtą dešrą. Viską sumaišykite ir maišydami kepkite ant vidutinės ugnies apie 5-7 min. Tai suteiks visam kepsniui, o vėliau ir gatavai mišrainei lengvo rūkyto skonio ir aromato.
Žingsnis 8
Į keptuvę supilkite pomidorų pastą, išmaišykite ir troškinkite dar 2 minutes.
Žingsnis 9
Į puodą sudėkite kepsnius iš keptuvės, sudėkite mėsą ir išmaišykite. Sriubą pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite lauro lapų. Vėl užvirinkite ir virkite dar 10 minučių.
Kategorijos