Publikavimo data: 2025-08-20
Solyanka su dešra pagal mano sesers receptą
Skanus mišrainė pagal mano sesers receptą. Pasirodo, kad tai labai soti, tiršta ir sultinga sriuba. Ingredientų kiekis apskaičiuotas 5 litrų puodui.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite smulkia tarka, svogūną ir agurkus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite dešrą, dešreles, dešreles (galima pakeisti rūkyta vištiena, virta dešra, dešrelėmis ir kitų rūšių dešrelėmis) kubeliais arba pailgais šiaudeliais.
Žingsnis 3
Pirmiausia gaminu mišrainę. Pirmiausia augaliniame aliejuje pakepinu svogūnus (1 minutę), tada sudedu morkas ir kartu kepu dar 3 minutes. Tada sudedu agurkus ir 2 šaukštus pomidorų pastos, pakepinu dar porą minučių.
Žingsnis 4
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Vandens reikia pilti iki 2/3 puodo, ne daugiau. Dėkite virti.
Žingsnis 5
Kai bulvės išvirs, sudėkite į puodą kepsnį. Virkite, kol bulvės išvirs.
Žingsnis 6
Sudėkite dešrą ir dešreles. Palaukite, kol užvirs, paragaukite druskos (dešra gali būti labai sūri) ir tik tada įberkite druskos ir pipirų.
Kategorijos