Solyanka su dešra pagal mano sesers receptą pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Solyanka su dešra pagal mano sesers receptą

Skanus mišrainė pagal mano sesers receptą. Pasirodo, kad tai labai soti, tiršta ir sultinga sriuba. Ingredientų kiekis apskaičiuotas 5 litrų puodui.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Solyanka su dešra pagal mano sesers receptą Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite smulkia tarka, svogūną ir agurkus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Solyanka su dešra pagal mano sesers receptą Žingsnis 2
Supjaustykite dešrą, dešreles, dešreles (galima pakeisti rūkyta vištiena, virta dešra, dešrelėmis ir kitų rūšių dešrelėmis) kubeliais arba pailgais šiaudeliais.

Žingsnis 3

Solyanka su dešra pagal mano sesers receptą Žingsnis 3
Pirmiausia gaminu mišrainę. Pirmiausia augaliniame aliejuje pakepinu svogūnus (1 minutę), tada sudedu morkas ir kartu kepu dar 3 minutes. Tada sudedu agurkus ir 2 šaukštus pomidorų pastos, pakepinu dar porą minučių.

Žingsnis 4

Solyanka su dešra pagal mano sesers receptą Žingsnis 4
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Vandens reikia pilti iki 2/3 puodo, ne daugiau. Dėkite virti.

Žingsnis 5

Solyanka su dešra pagal mano sesers receptą Žingsnis 5
Kai bulvės išvirs, sudėkite į puodą kepsnį. Virkite, kol bulvės išvirs.

Žingsnis 6

Solyanka su dešra pagal mano sesers receptą Žingsnis 6
Sudėkite dešrą ir dešreles. Palaukite, kol užvirs, paragaukite druskos (dešra gali būti labai sūri) ir tik tada įberkite druskos ir pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos