"Solyanka" su įvairių rūšių mėsos gaminiais multivarkoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

"Solyanka" su įvairių rūšių mėsos gaminiais multivarkoje

Iki šiol niekas tiksliai nežino, iš kur kilo šio patiekalo pavadinimas. Viena iš prielaidų - solyanka reiškia "sumaištis", nes prieš kelis šimtus metų per didžiąsias šventes būdavo ruošiama sriuba ir kiekvienas gyventojas atsinešdavo tų produktų, kuriuos turėjo sandėlyje. Viskas buvo dedama į bendrą puodą, todėl buvo sunku pasakyti, iš ko tiksliai susideda tokia sriuba.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Solyanka" su įvairių rūšių mėsos gaminiais multivarkoje Žingsnis 1
Į multicookerio dubenį įpilkite saulėgrąžų aliejaus, sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite, kol ant svogūnų atsiras šviesiai auksinė plutelė. Tada sudėkite mėsos produktus, agurkus ir pomidorus, gerai išmaišykite. Kepkite 5 minutes nuolat maišydami.

Žingsnis 2

"Solyanka" su įvairių rūšių mėsos gaminiais multivarkoje Žingsnis 2
Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves į multicookerį kartu su likusiais ingredientais. Užpilkite vandeniu ir nustatykite multicooker 45 minutėms sriubos režimą. Įdėkite alyvuogių, prieskonių ir druskos pagal skonį. Palikite paruoštą sriubą uždengtą 20 minučių, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos