Publikavimo data: 2024-10-13
"Solyanka" su įvairių rūšių mėsos gaminiais multivarkoje
Iki šiol niekas tiksliai nežino, iš kur kilo šio patiekalo pavadinimas. Viena iš prielaidų - solyanka reiškia "sumaištis", nes prieš kelis šimtus metų per didžiąsias šventes būdavo ruošiama sriuba ir kiekvienas gyventojas atsinešdavo tų produktų, kuriuos turėjo sandėlyje. Viskas buvo dedama į bendrą puodą, todėl buvo sunku pasakyti, iš ko tiksliai susideda tokia sriuba.
Žingsnis 1
Į multicookerio dubenį įpilkite saulėgrąžų aliejaus, sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite, kol ant svogūnų atsiras šviesiai auksinė plutelė. Tada sudėkite mėsos produktus, agurkus ir pomidorus, gerai išmaišykite. Kepkite 5 minutes nuolat maišydami.
Žingsnis 2
Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves į multicookerį kartu su likusiais ingredientais. Užpilkite vandeniu ir nustatykite multicooker 45 minutėms sriubos režimą. Įdėkite alyvuogių, prieskonių ir druskos pagal skonį. Palikite paruoštą sriubą uždengtą 20 minučių, kad prisitrauktų.
Kategorijos