Solyanka su kopūstais ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Solyanka su kopūstais ir bulvėmis

Solyanka su kopūstais ir bulvėmis gali tapti pagrindiniu jūsų stalo patiekalu. Kepti minkštos jautienos gabaliukai su troškintomis daržovėmis, trupučiu pomidorų pastos ir mėgstamais prieskoniais. Nepaprastai sotus, maistingas ir sveikas patiekalas. Naudodami prieskonius patiekalui suteikite pikantiškumo arba šiek tiek aštrumo. Solyanka galima gaminti ir ant šviežių kopūstų, ir ant raugintų kopūstų, tad eksperimentuokite, bandykite, kurkite!
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Solyanka su kopūstais ir bulvėmis Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Solyanka su kopūstais ir bulvėmis Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Solyanka su kopūstais ir bulvėmis Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 4

Solyanka su kopūstais ir bulvėmis Žingsnis 4
Jautieną supjaustykite vienodais vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 5

Solyanka su kopūstais ir bulvėmis Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Apkepkite mėsą iš abiejų pusių.

Žingsnis 6

Solyanka su kopūstais ir bulvėmis Žingsnis 6
Į mėsą sudėkite svogūnus ir morkas. Viską kartu apkepkite.

Žingsnis 7

Solyanka su kopūstais ir bulvėmis Žingsnis 7
Įpilkite dar šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite bulves. Išmaišykite.

Žingsnis 8

Solyanka su kopūstais ir bulvėmis Žingsnis 8
Sudėkite kopūstus, išmaišykite, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite uždengę dangčiu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 9

Solyanka su kopūstais ir bulvėmis Žingsnis 9
Likus kelioms minutėms iki kepimo įpilkite pomidorų pastos, smulkiai supjaustytų marinuotų agurkų ir prieskonių pagal skonį.

Žingsnis 10

Solyanka su kopūstais ir bulvėmis Žingsnis 10
Patiekite soliaką, papuoštą smulkintais žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos