Publikavimo data: 2024-03-27
Solyanka su kopūstais ir bulvėmis
Solyanka su kopūstais ir bulvėmis gali tapti pagrindiniu jūsų stalo patiekalu. Kepti minkštos jautienos gabaliukai su troškintomis daržovėmis, trupučiu pomidorų pastos ir mėgstamais prieskoniais. Nepaprastai sotus, maistingas ir sveikas patiekalas. Naudodami prieskonius patiekalui suteikite pikantiškumo arba šiek tiek aštrumo. Solyanka galima gaminti ir ant šviežių kopūstų, ir ant raugintų kopūstų, tad eksperimentuokite, bandykite, kurkite!
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 4
Jautieną supjaustykite vienodais vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Apkepkite mėsą iš abiejų pusių.
Žingsnis 6
Į mėsą sudėkite svogūnus ir morkas. Viską kartu apkepkite.
Žingsnis 7
Įpilkite dar šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite bulves. Išmaišykite.
Žingsnis 8
Sudėkite kopūstus, išmaišykite, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite uždengę dangčiu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 9
Likus kelioms minutėms iki kepimo įpilkite pomidorų pastos, smulkiai supjaustytų marinuotų agurkų ir prieskonių pagal skonį.
Žingsnis 10
Patiekite soliaką, papuoštą smulkintais žalumynais.
Kategorijos