Publikavimo data: 2025-08-20
Solyanka su rūkyta mėsa ir marinuotais agurkais
Šią sriubą visada gaminu po švenčių, nes lieka daug mėsos.
Žingsnis 1
Supjaustykite rūkytą mėsą kubeliais ir sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite ir pakepinkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę kartu su svogūnais ir morkomis, įpilkite pomidorų pastos ir 100 ml vandens. Troškinkite 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite alyvuogių skystį, alyvuoges supjaustykite apskritimais ir sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 5
Sudėkite kepsnį į puodą ir troškinkite 1 valandą.
Kategorijos