Solyanka su rūkyta mėsa ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Solyanka su rūkyta mėsa ir marinuotais agurkais

Šią sriubą visada gaminu po švenčių, nes lieka daug mėsos.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
46 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Solyanka su rūkyta mėsa ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Supjaustykite rūkytą mėsą kubeliais ir sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu.

Žingsnis 2

Solyanka su rūkyta mėsa ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite ir pakepinkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 3

Solyanka su rūkyta mėsa ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę kartu su svogūnais ir morkomis, įpilkite pomidorų pastos ir 100 ml vandens. Troškinkite 15-20 minučių.

Žingsnis 4

Solyanka su rūkyta mėsa ir marinuotais agurkais Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite alyvuogių skystį, alyvuoges supjaustykite apskritimais ir sudėkite į keptuvę.

Žingsnis 5

Solyanka su rūkyta mėsa ir marinuotais agurkais Žingsnis 5
Sudėkite kepsnį į puodą ir troškinkite 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos