Publikavimo data: 2024-06-09
Solyanka su trijų rūšių dešra, kiauliena ir alyvuogėmis
Soljanka - tai patiekalas, atsiradęs Rusijoje maždaug XIV-XV a. Anksčiau soljanka buvo vadinama tiršta sriuba, kuri dažniausiai buvo verdama ant žuvies sultinio su daug aštrių prieskonių. Tačiau šiuo metu daugelis tautų vis dar mėgsta tokių rūšių sultinius kaip mėsos ir grybų sultinys. Tik sultinio tirštumas, aštrus sūriai rūgštus skonis ir stiprus prieskonių aromatas buvo pagrindiniai bet kokio šio patiekalo kriterijai.
Žingsnis 1
Kol mėsa verda, paruoškite mišrainę. Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir smulkiai supjaustytus agurkus, į juos įpilkite pomidorų pastos.
Žingsnis 2
Kai tik mėsa bus pusiau išvirusi, sudėkite kepsnius ir troškinkite dar 10 min., tada sudėkite visas dešreles ir lauro lapą. Virkite dar 10 min. ir pabaigoje į sriubą įmeskite kelias citrinos skilteles.
Kategorijos