Solyanka su trijų rūšių dešra, kiauliena ir alyvuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Solyanka su trijų rūšių dešra, kiauliena ir alyvuogėmis

Soljanka - tai patiekalas, atsiradęs Rusijoje maždaug XIV-XV a. Anksčiau soljanka buvo vadinama tiršta sriuba, kuri dažniausiai buvo verdama ant žuvies sultinio su daug aštrių prieskonių. Tačiau šiuo metu daugelis tautų vis dar mėgsta tokių rūšių sultinius kaip mėsos ir grybų sultinys. Tik sultinio tirštumas, aštrus sūriai rūgštus skonis ir stiprus prieskonių aromatas buvo pagrindiniai bet kokio šio patiekalo kriterijai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Solyanka su trijų rūšių dešra, kiauliena ir alyvuogėmis Žingsnis 1
Kol mėsa verda, paruoškite mišrainę. Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir smulkiai supjaustytus agurkus, į juos įpilkite pomidorų pastos.

Žingsnis 2

Solyanka su trijų rūšių dešra, kiauliena ir alyvuogėmis Žingsnis 2
Kai tik mėsa bus pusiau išvirusi, sudėkite kepsnius ir troškinkite dar 10 min., tada sudėkite visas dešreles ir lauro lapą. Virkite dar 10 min. ir pabaigoje į sriubą įmeskite kelias citrinos skilteles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos