Solyanka su vištiena ir dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Solyanka su vištiena ir dešra

Soljanka - senovinis patiekalas, pirmą kartą paminėtas XV amžiuje. Šį patiekalą lengva atpažinti iš aštraus, pikantiško skonio ir nepamirštamo aromato. Jam gaminti buvo naudojama daug mėsos ar žuvies ingredientų. Tiršta sriuba su aštriais prieskoniais nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Solyanka su vištiena ir dešra Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves, kumpį, citriną ir vištieną vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Solyanka su vištiena ir dešra Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną ir kumpį. Sudėkite marinuotus agurkus ir pomidorų pastą, sumažinkite ugnį ir troškinkite 3-4 minutes.

Žingsnis 3

Solyanka su vištiena ir dešra Žingsnis 3
Vištienos gabalėlius užpilkite vandeniu ir užvirkite sultinį.

Žingsnis 4

Solyanka su vištiena ir dešra Žingsnis 4
Į sultinį sudėkite daržovių mišinį ir raugintus kopūstus. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Solyanka su vištiena ir dešra Žingsnis 5
Sudėkite prieskonius, lauro lapą, citriną ir alyvuoges. Virkite dar 3-4 minutes ir nukelkite sriubą nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos