Publikavimo data: 2024-06-08
Šonine įvyniota vištienos krūtinėlė
Sultinga, švelni ir aromatinga vištienos krūtinėlė gaunama dėl vienos kulinarinės manipuliacijos su šonine. Ją naudojant iškart pasikeičia ir vištienos skonis, ir tekstūra. Be to, toks patiekalas jau įgauna restorano ir šventės statusą, jį galima patiekti svečiams gimtadienio, jubiliejaus, vestuvių proga. Kartu jis užima labai nedaug laiko.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę padalykite į dvi dalis. Iš abiejų pusių ją lengvai sumuškite plaktuku. Pasūdykite, papipirinkite ir aptepkite grietine, sumaišyta su česnaku. Suvyniokite mėsą į ritinėlį.
Žingsnis 2
Kiekvieną krūtinėlės gabalėlį apvyniokite šoninės juostelėmis ir kraštus sutvirtinkite dantų krapštukais. Dėkite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
Kategorijos