Šonine įvyniota vištienos krūtinėlė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Šonine įvyniota vištienos krūtinėlė

Sultinga, švelni ir aromatinga vištienos krūtinėlė gaunama dėl vienos kulinarinės manipuliacijos su šonine. Ją naudojant iškart pasikeičia ir vištienos skonis, ir tekstūra. Be to, toks patiekalas jau įgauna restorano ir šventės statusą, jį galima patiekti svečiams gimtadienio, jubiliejaus, vestuvių proga. Kartu jis užima labai nedaug laiko.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
22 g
Riebalai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šonine įvyniota vištienos krūtinėlė Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę padalykite į dvi dalis. Iš abiejų pusių ją lengvai sumuškite plaktuku. Pasūdykite, papipirinkite ir aptepkite grietine, sumaišyta su česnaku. Suvyniokite mėsą į ritinėlį.

Žingsnis 2

Šonine įvyniota vištienos krūtinėlė Žingsnis 2
Kiekvieną krūtinėlės gabalėlį apvyniokite šoninės juostelėmis ir kraštus sutvirtinkite dantų krapštukais. Dėkite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos