Šoninės pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Šoninės pjaustymas

Norėdami paįvairinti įprastus kotletus, pabandykite juos kepti su šonine. Šoninės kotletai kepami orkaitėje ir būna nepaprastai skanūs, su lengvu rūkytos mėsos aromatu ir skoniu. Mėsa su faršu suvyniojama į vyniotinį ir apvyniojama šoninės juostele. Tokie suktinukai tinka bet kokioms šventėms, juos galima patiekti su daržovių salotomis arba keptomis bulvėmis. Šoninę geriau pirkti jau supjaustytą griežinėliais, o įdarui tinka ne tik kiaušinis ir sūris, bet ir bet kokie kiti produktai.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
275 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Šoninės pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite ir marinuokite mėsą. Kiaulieną supjaustykite skersai pluošto 1 cm storio griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį gerai išmuškite. Sumaišykite sojų padažą ir balzaminį actą ir aptepkite mėsą marinatu. Palikite 30 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Šoninės pjaustymas Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Smulkiai susmulkinkite vištienos kiaušinius. Sūrį sutarkuokite, sumaišykite su kiaušiniais ir druska. Į kiekvieną kotletą įdėkite po 2 valgomuosius šaukštus įdaro, suvyniokite. Kiekvieną suktinuką apvyniokite šoninės juostele.

Žingsnis 3

Šoninės pjaustymas Žingsnis 3
Paruoškite kotletus. Kepkite suktinukus ant didelės ugnies augaliniame aliejuje po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Perkelkite suktinukus į kepimo formą. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos