Publikavimo data: 2025-08-18
Šonkauliai įkaista
Mėsa labai minkšta ir švelni. Ji tiesiog tirpsta burnoje. Net jautiena.
Žingsnis 1
Išvalykite šonkaulius nuo odos ir kaulų. Įtrinkite druska ir pipirais. Padėkite ant 2 sluoksnių folijos.
Žingsnis 2
Iš česnakų, pomidorų pastos, sojų padažo ir paprikos paruoškite marinatą.
Žingsnis 3
Aptepkite šonkauliukus iš abiejų pusių.
Žingsnis 4
Suvyniokite į 2 sluoksnius folijos ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę pusvalandžiui, o paskui 1,5 valandos 150 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 5
Išlaisvinkite šonkauliukus nuo folijos.
Žingsnis 6
Iš barbekiu padažo, augalinio aliejaus ir cukraus pagaminkite marinatą ir juo aptepkite šonkauliukus.
Kategorijos