Šonkauliai įkaista pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Šonkauliai įkaista

Mėsa labai minkšta ir švelni. Ji tiesiog tirpsta burnoje. Net jautiena.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Šonkauliai įkaista Žingsnis 1
Išvalykite šonkaulius nuo odos ir kaulų. Įtrinkite druska ir pipirais. Padėkite ant 2 sluoksnių folijos.

Žingsnis 2

Šonkauliai įkaista Žingsnis 2
Iš česnakų, pomidorų pastos, sojų padažo ir paprikos paruoškite marinatą.

Žingsnis 3

Šonkauliai įkaista Žingsnis 3
Aptepkite šonkauliukus iš abiejų pusių.

Žingsnis 4

Šonkauliai įkaista Žingsnis 4
Suvyniokite į 2 sluoksnius folijos ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę pusvalandžiui, o paskui 1,5 valandos 150 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 5

Šonkauliai įkaista Žingsnis 5
Išlaisvinkite šonkauliukus nuo folijos.

Žingsnis 6

Šonkauliai įkaista Žingsnis 6
Iš barbekiu padažo, augalinio aliejaus ir cukraus pagaminkite marinatą ir juo aptepkite šonkauliukus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos