Šonkauliukai aluje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Šonkauliukai aluje

Kiaulienos šonkauliukai yra pakankamai sultingi ir aromatingi. Tačiau juos galite padaryti dar skanesnius. Tam reikėtų naudoti alaus marinatą. Patyrę virėjai mano, kad nėra geresnio marinato kiaulienos šonkauliukams nei tamsus alus. Ir būtinai rinkitės tokį, kuris turi ryškų apynių skonį.
Gaminimo laikas
250 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šonkauliukai aluje Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Įtrinkite šonkauliukus druska ir pipirais. Tada sudėkite juos į bet kokį indą, pakaitomis sluoksniuodami mėsą ir svogūnus. Užpilkite alumi, indą uždenkite dangčiu arba folija. Dėkite šonkauliukus į šaldytuvą 180 minučių.

Žingsnis 2

Šonkauliukai aluje Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Šonkauliukus sudėkite ant grotelių. Kepkite apie 20 minučių, tada apverskite. Kepkite orkaitėje dar 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos