Publikavimo data: 2024-04-17
Šonkauliukai aluje
Kiaulienos šonkauliukai yra pakankamai sultingi ir aromatingi. Tačiau juos galite padaryti dar skanesnius. Tam reikėtų naudoti alaus marinatą. Patyrę virėjai mano, kad nėra geresnio marinato kiaulienos šonkauliukams nei tamsus alus. Ir būtinai rinkitės tokį, kuris turi ryškų apynių skonį.
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Įtrinkite šonkauliukus druska ir pipirais. Tada sudėkite juos į bet kokį indą, pakaitomis sluoksniuodami mėsą ir svogūnus. Užpilkite alumi, indą uždenkite dangčiu arba folija. Dėkite šonkauliukus į šaldytuvą 180 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Šonkauliukus sudėkite ant grotelių. Kepkite apie 20 minučių, tada apverskite. Kepkite orkaitėje dar 30 minučių.
Kategorijos