Publikavimo data: 2024-06-12
Šonkauliukai aštraus alaus marinate.
Mėgstu gaminti šį patiekalą savaitgaliais. Visa šeima laukia, kol šonkauliukai bus paruošti, kad galėtų susirinkti prie stalo ir jų paragauti.
Žingsnis 1
Supjaustykite šonkaulius išilgai minkštųjų audinių.
Žingsnis 2
Paruoškite marinatą, sumaišydami alų, actą ir prieskonius.
Žingsnis 3
Užpilkite šonkauliukus marinatu ir bent 4 valandas palaikykite šaldytuve.
Žingsnis 4
Pomidorus ir svogūnus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 5
Supjaustykite baklažanus žiedais ir juos pasūdykite.
Žingsnis 6
Marinuotus šonkauliukus 30 minučių pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
Žingsnis 7
Daržoves užpilkite kepsnio padažu ir taip pat kepkite, kol suminkštės (apie 20 minučių).
Žingsnis 8
Sudėkite šonkauliukus ir daržoves į lėkštę ir patiekite karštus. Gero apetito!
Kategorijos