Publikavimo data: 2024-06-09
Šonkauliukai česnakiniame padaže.
Švelnius, sultingus šonkauliukus česnakiniame padaže galima užsisakyti ne tik restorane, bet ir pasigaminti savo virtuvėje. Patiekalas bus kvapnus, gardus, idealus šventinės vakarienės variantas. Kiaulienos šonkauliukai paruošiami labai paprastai, daugiausia laiko sugaištama kepant mėsą orkaitėje, tereikia mėsą pagardinti prieskoniais ir įjungti orkaitę.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą: sumaišykite kečupą, dalį aštriosios paprikos, 25 gramus cukraus ir 55 mililitrus sojų padažo ir išmaišykite. Sudėkite šonkauliukus į kepimo indą, užpilkite marinatu, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai, retkarčiais mėsą apverskite, kad geriau marinuotųsi.
Žingsnis 2
Uždenkite formą folija ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 1 valandą 180C temperatūroje. Po valandos nuimkite foliją, apverskite šonkauliukus ir kepkite dar 1 valandą.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą: puode sumaišykite ryžių actą, 25 ml sojų padažo, česnaką, 25 g cukraus ir likusią aštriąją papriką. Kaitinkite ant viryklės 10 minučių. Supilkite į puodelį, įspauskite laimo sulčių ir palikite atvėsti.
Kategorijos