Šonkauliukai česnakiniame padaže. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Šonkauliukai česnakiniame padaže.

Švelnius, sultingus šonkauliukus česnakiniame padaže galima užsisakyti ne tik restorane, bet ir pasigaminti savo virtuvėje. Patiekalas bus kvapnus, gardus, idealus šventinės vakarienės variantas. Kiaulienos šonkauliukai paruošiami labai paprastai, daugiausia laiko sugaištama kepant mėsą orkaitėje, tereikia mėsą pagardinti prieskoniais ir įjungti orkaitę.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šonkauliukai česnakiniame padaže. Žingsnis 1
Paruoškite marinatą: sumaišykite kečupą, dalį aštriosios paprikos, 25 gramus cukraus ir 55 mililitrus sojų padažo ir išmaišykite. Sudėkite šonkauliukus į kepimo indą, užpilkite marinatu, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai, retkarčiais mėsą apverskite, kad geriau marinuotųsi.

Žingsnis 2

Šonkauliukai česnakiniame padaže. Žingsnis 2
Uždenkite formą folija ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 1 valandą 180C temperatūroje. Po valandos nuimkite foliją, apverskite šonkauliukus ir kepkite dar 1 valandą.

Žingsnis 3

Šonkauliukai česnakiniame padaže. Žingsnis 3
Paruoškite padažą: puode sumaišykite ryžių actą, 25 ml sojų padažo, česnaką, 25 g cukraus ir likusią aštriąją papriką. Kaitinkite ant viryklės 10 minučių. Supilkite į puodelį, įspauskite laimo sulčių ir palikite atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos