Publikavimo data: 2024-04-28
Šonkauliukai ir bulvės puode.
Žingsnis po žingsnio šonkauliukų su bulvėmis puode receptas - išbandytas ir patikimas, sudarytas iš produktų, kuriuos sunku sugadinti. Bulvės puikiai dera su kiaulienos šonkauliukais. Viskas troškinama puode, nereikalauja daug pastangų. Bulvės būna kvapnios, mėsa minkšta, patiekalas primena kepsnį.
Žingsnis 1
Iškepkite šonkauliukus. Apibarstykite šonkauliukus druska, pipirais ir paprika. Palikite 5 minutes pastovėti. Tada toje pačioje keptuvėje, kurioje gaminsite patiekalą, įkaitinkite aliejų ir kepkite šonkauliukus ant didelės ugnies, kol taps auksinės spalvos, maždaug 5-7 minutes. Nereikia kepti, kol jie iškeps. Išimkite šonkauliukus iš keptuvės.
Žingsnis 2
Troškinkite bulves ir šonkauliukus. Į keptuvę neįpilkite aliejaus, sudėkite susmulkintą česnaką ir svogūną ir kepkite, kol svogūnai taps skaidrūs. Į keptuvę įdėkite 1 valgomąjį šaukštą pomidorų pastos ir dar 3 min. lengvai pakepinkite. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves ir išmaišykite visą turinį. Įpilkite į keptuvę 1 puodelį vandens, grąžinkite kepintus šonkauliukus, uždenkite dangčiu ir palikite patiekalą troškintis 15 minučių. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir palikite patiekalą dar 10 minučių troškintis.
Kategorijos