Publikavimo data: 2024-05-01
Šonkauliukai katile
Šonkauliukai katile - patikrintas ir labai sėkmingas receptas. Kiaulienos šonkauliukai troškinami katile su daržovėmis, o tai supaprastina gaminimo procesą. Svarbiausia - laikytis troškinimo proceso, kad drėgmė iš katilo neišgaruotų ir patiekalas nesudegtų. Troškinti šonkauliukai būna labai minkšti, mėsa atšoka nuo kaulo. Imkite šviežią arba atšaldytą mėsą, šaldytą produktą reikia virti ilgiau. Jei įmanoma, naudokite namines daržoves.
Žingsnis 1
Troškinkite šonkauliukus. Katile įkaitinkite aliejų ir kepkite šonkauliukus, kol taps auksinės spalvos, apie 10 minučių. Tada įpilkite į katilą 100 ml vandens, sumažinkite ugnį ir troškinkite šonkauliukus 15 minučių.
Žingsnis 2
Į šonkauliukus sudėkite daržoves. Šonkauliukus troškinkite 15 minučių, sudėkite visas daržoves ir kepkite 5 minutes. Kai daržovės apkeps, supilkite į katilą vandenį, kad apsemtų visą turinį. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais. Palikite patiekalą troškintis ant vidutinės ugnies 40 minučių.
Kategorijos