Šonkauliukai sojų padaže. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Šonkauliukai sojų padaže.

Kiaulienos šonkauliukai - tai patiekalas, kurį galima ruošti ir namuose orkaitėje, ir lauke ant grotelių didelei grupei. Mėsa būna sultinga ir traški, o dėl marinato iš sojų padažo ir prieskonių ji įgauna papildomo ryškaus skonio. Parduotuvėje rinkitės šonkauliukus su daugiau mėsos ir mažiau riebalų. Riebalai turi būti balti; geltona spalva rodo, kad mėsa sena.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Gliuteno turintys grūdai, Maisto priedai, Sojos pupelės
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šonkauliukai sojų padaže. Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite sojų padažą su vyno actu ir supilkite į puodą su šonkauliukais. Užpilkite šonkauliukus vandeniu taip, kad jis juos visiškai apsemtų, išmaišykite. Peiliu sutrinkite česnako skilteles ir suberkite jas į puodą. Tada imbierą supjaustykite griežinėliais ir suberkite į puodą.

Žingsnis 2

Šonkauliukai sojų padaže. Žingsnis 2
Paruoškite šonkauliukus. Tam ant ugnies pastatykite puodą. Kai skystis užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite šonkauliukus apie 90 minučių. Išimkite šonkauliukus ir leiskite jiems šiek tiek išdžiūti. Sausus šonkauliukus sudėkite ant orkaitės grotelių. Kepkite 5-10 minučių ant grotelių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos