Publikavimo data: 2024-04-28
Šonkauliukai sojų padaže.
Kiaulienos šonkauliukai - tai patiekalas, kurį galima ruošti ir namuose orkaitėje, ir lauke ant grotelių didelei grupei. Mėsa būna sultinga ir traški, o dėl marinato iš sojų padažo ir prieskonių ji įgauna papildomo ryškaus skonio. Parduotuvėje rinkitės šonkauliukus su daugiau mėsos ir mažiau riebalų. Riebalai turi būti balti; geltona spalva rodo, kad mėsa sena.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite sojų padažą su vyno actu ir supilkite į puodą su šonkauliukais. Užpilkite šonkauliukus vandeniu taip, kad jis juos visiškai apsemtų, išmaišykite. Peiliu sutrinkite česnako skilteles ir suberkite jas į puodą. Tada imbierą supjaustykite griežinėliais ir suberkite į puodą.
Žingsnis 2
Paruoškite šonkauliukus. Tam ant ugnies pastatykite puodą. Kai skystis užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite šonkauliukus apie 90 minučių. Išimkite šonkauliukus ir leiskite jiems šiek tiek išdžiūti. Sausus šonkauliukus sudėkite ant orkaitės grotelių. Kepkite 5-10 minučių ant grotelių, kol paruduos.
Kategorijos