Publikavimo data: 2024-04-17
Šonkauliukai su grybais
Ne visi žino, kaip teisingai pasirinkti kokybišką mėsą. Ką pasakyti apie kiaulienos šonkaulių pirkimą. Profesionalūs mėsos gaminių pardavėjai pirmiausia pataria atkreipti dėmesį į mėsos spalvą. Kuo ji šviesesnė, tuo gyvūnas buvo jaunesnis. Tai reiškia, kad šonkauliai bus minkšti ir sultingi. Be to, mėsos paviršiuje neturėtų būti jokių dėmių ar juo labiau gleivių. Tik blizgus paviršius.
Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Storasieniame puode įkaitinkite augalinį aliejų. Į jį sudėkite šonkauliukus. Kepkite retkarčiais apversdami, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Mėsą troškinkite su daržovėmis. Į šonkauliukus sudėkite svogūnus ir morkas. Užpilkite vandeniu. Troškinkite ant vidutinės ugnies, kol mėsa suminkštės, apie 40 minučių. Sudėkite grybus ir prieskonius, lauro lapą. Išmaišykite. Troškinkite apie 10 minučių.
Kategorijos