Šonkauliukai su padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Šonkauliukai su padažu

Kad mėsa gerai pasimarinuotų, palikite ją prieskonių mišinyje kelioms valandoms. Kiaulienos šonkauliukai su padažu ruošiami keliais etapais. Pirmiausia mėsa apkepama keptuvėje, tada kepama orkaitėje, o tada troškinama su daržovėmis ir vynu karščiui atspariame inde. Kuo ilgiau šonkauliukai troškinami ant ugnies, tuo minkštesni jie būna. Mėsą galima patiekti tiesiog su padažu arba su bet kokiu garnyru.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Maisto papildai, Salierai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šonkauliukai su padažu Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Į dubenį sudėkite morkas, salierus, svogūnus ir česnakus. Sudėkite šonkauliukus, supilkite raudonąjį sausą vyną. Ant viršaus uždėkite lauro lapą, uždenkite maistine plėvele. Marinuokite šaldytuve mažiausiai 2,5 valandos.

Žingsnis 2

Šonkauliukai su padažu Žingsnis 2
Paruoškite šonkauliukus. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite šonkauliukus apie 3 minutes. Tada sudėkite daržoves iš marinato, prieš tai nusausinę vyną, ir kepkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Šonkauliukai su padažu Žingsnis 3
Troškinkite šonkauliukus. Į karščiui atsparų indą su dangčiu sudėkite šonkauliukus ir daržoves, supilkite pomidorų pastą. Supilkite sultinį ir šiek tiek marinato. Kepkite orkaitėje 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos