Sotūs blynai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sotūs blynai su malta mėsa

Blynai ir malta mėsa - puikus derinys, pažįstamas namų virtuvės mėgėjams. Tačiau blynai su mėsos įdaru populiarūs ne tik namuose, bet ir įvairaus lygio maitinimo įstaigose, ir tai nestebina. Parudavę auksinės spalvos, jie nepalieka abejingų, tokio patiekalo tiesiog neįmanoma atsisakyti. Be to, juos patiekti galima įvairiai - galite patiekti su grietine ar padažu arba su karštu sultiniu ar sriuba.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Sotūs blynai su malta mėsa Žingsnis 1
Kiaušinius, cukrų, augalinį aliejų, truputį pieno sumaišykite giliame dubenyje ir išmaišykite plaktuvu. Suberkite miltus, sutrinkite visus gumulėlius ir supilkite likusį pieną. Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir kepkite blynus.

Žingsnis 2

Sotūs blynai su malta mėsa Žingsnis 2
Įdarui mėsą kepkite keptuvėje 3-5 minutes. Į maltą mėsą suberkite smulkintus svogūnus ir pakepinkite juos 2 minutes.

Žingsnis 3

Sotūs blynai su malta mėsa Žingsnis 3
Ant blynų užtepkite 1-2 valgomuosius šaukštus mėsos įdaro. Suvyniokite juos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos