Publikavimo data: 2024-06-15
Sotūs blynai su malta mėsa
Blynai ir malta mėsa - puikus derinys, pažįstamas namų virtuvės mėgėjams. Tačiau blynai su mėsos įdaru populiarūs ne tik namuose, bet ir įvairaus lygio maitinimo įstaigose, ir tai nestebina. Parudavę auksinės spalvos, jie nepalieka abejingų, tokio patiekalo tiesiog neįmanoma atsisakyti. Be to, juos patiekti galima įvairiai - galite patiekti su grietine ar padažu arba su karštu sultiniu ar sriuba.
Žingsnis 1
Kiaušinius, cukrų, augalinį aliejų, truputį pieno sumaišykite giliame dubenyje ir išmaišykite plaktuvu. Suberkite miltus, sutrinkite visus gumulėlius ir supilkite likusį pieną. Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir kepkite blynus.
Žingsnis 2
Įdarui mėsą kepkite keptuvėje 3-5 minutes. Į maltą mėsą suberkite smulkintus svogūnus ir pakepinkite juos 2 minutes.
Žingsnis 3
Ant blynų užtepkite 1-2 valgomuosius šaukštus mėsos įdaro. Suvyniokite juos.
Kategorijos