Publikavimo data: 2025-08-19
Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru
Sotus patiekalas, kurį galima valgyti karštą arba šaltą.
Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Apkepkite faršą, suberkite svogūnus, pipirus ir druską.
Žingsnis 3
Išvirkite ryžius, nuplaukite. Palikite, kad nutekėtų skysčio perteklius.
Žingsnis 4
Sumaišykite ryžius ir keptą maltą mėsą. Maišydami kepkite 3-5 minutes.
Žingsnis 5
Pieną pašildykite iki 35-40 laipsnių temperatūros.
Žingsnis 6
Kiaušinius suplakite plaktuvu.
Žingsnis 7
Sumaišykite kiaušinius, šiltą pieną, miltus, druską, cukrų ir sodą. Suplakite, kad susijungtų.
Žingsnis 8
Įkaitinkite keptuvę, apkepkite blynus iš abiejų pusių.
Žingsnis 9
Ant kepto blyno dėkite nedidelį kiekį įdaro. Suvyniokite į voką.
Žingsnis 10
Taip pat elkitės ir su likusiais blynais.
Kategorijos