Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru

Sotus patiekalas, kurį galima valgyti karštą arba šaltą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru Žingsnis 2
Apkepkite faršą, suberkite svogūnus, pipirus ir druską.

Žingsnis 3

Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru Žingsnis 3
Išvirkite ryžius, nuplaukite. Palikite, kad nutekėtų skysčio perteklius.

Žingsnis 4

Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru Žingsnis 4
Sumaišykite ryžius ir keptą maltą mėsą. Maišydami kepkite 3-5 minutes.

Žingsnis 5

Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru Žingsnis 5
Pieną pašildykite iki 35-40 laipsnių temperatūros.

Žingsnis 6

Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru Žingsnis 6
Kiaušinius suplakite plaktuvu.

Žingsnis 7

Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru Žingsnis 7
Sumaišykite kiaušinius, šiltą pieną, miltus, druską, cukrų ir sodą. Suplakite, kad susijungtų.

Žingsnis 8

Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru Žingsnis 8
Įkaitinkite keptuvę, apkepkite blynus iš abiejų pusių.

Žingsnis 9

Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru Žingsnis 9
Ant kepto blyno dėkite nedidelį kiekį įdaro. Suvyniokite į voką.

Žingsnis 10

Sotūs blynai su maltos mėsos įdaru Žingsnis 10
Taip pat elkitės ir su likusiais blynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos