Sotūs bulvių rageliai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sotūs bulvių rageliai su sūriu

Bulviniai rageliai su sūriu yra patrauklios išvaizdos, rudos spalvos ir aromatingi, o viduje - sūrio ir sviesto konsistencijos. Jiems pagaminti reikia palyginti nedaug laiko, o tešlos apdirbimas nesukelia ypatingų sunkumų. Bulvių, sūrio, tešlos derinys taip pat yra naudingas, todėl virėjai turėtų juo pasinaudoti ir pateikti ant šeimos stalo kepinių arbatai.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
343 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Sotūs bulvių rageliai su sūriu Žingsnis 1
Sutrinkite bulves ir leiskite joms visiškai atvėsti. Sudėkite pusę tarkuoto sūrio, miltus ir druską. Užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Sotūs bulvių rageliai su sūriu Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite 0,5 cm storio sluoksniu. Supjaustykite trikampiais. Ant kiekvieno uždėkite žiupsnelį tarkuoto sūrio ir suvyniokite į maišelius. Kepkite keptuvėje su dideliu kiekiu augalinio aliejaus dalimis. Paruoštus bandeles dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos