Publikavimo data: 2024-05-25
Sotūs bulvių rageliai su sūriu
Bulviniai rageliai su sūriu yra patrauklios išvaizdos, rudos spalvos ir aromatingi, o viduje - sūrio ir sviesto konsistencijos. Jiems pagaminti reikia palyginti nedaug laiko, o tešlos apdirbimas nesukelia ypatingų sunkumų. Bulvių, sūrio, tešlos derinys taip pat yra naudingas, todėl virėjai turėtų juo pasinaudoti ir pateikti ant šeimos stalo kepinių arbatai.
Žingsnis 1
Sutrinkite bulves ir leiskite joms visiškai atvėsti. Sudėkite pusę tarkuoto sūrio, miltus ir druską. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite 0,5 cm storio sluoksniu. Supjaustykite trikampiais. Ant kiekvieno uždėkite žiupsnelį tarkuoto sūrio ir suvyniokite į maišelius. Kepkite keptuvėje su dideliu kiekiu augalinio aliejaus dalimis. Paruoštus bandeles dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
Kategorijos