Publikavimo data: 2025-08-20
Sotūs jautienos barščiai.
Turtingi barščiai ant jautienos pasirodo labai skanūs ir ryškūs.
Žingsnis 1
Išvirkite burokėlius, o kitame puode išvirkite jautienos sultinį iš jautienos su kaulais, įdėkite visą svogūną, užvirus nuimkite putas ir palikite virti apie 30 minučių. Išimkite mėsą ir atskirkite ją nuo kaulo, supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Mėsą grąžinkite į sultinį, smulkiai supjaustykite kopūstus, stambiai sutarkuokite morkas. Viską sudėkite į puodą. Leiskite troškintis apie 15 minučių.
Žingsnis 3
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir suberkite į puodą.
Žingsnis 4
Per tą laiką burokėliai turi būti išvirti. Jį nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka, susmulkinkite žoleles ir paruoškite citrinos sultis, kad barščių spalva išliktų sodri ir graži.
Žingsnis 5
Likus 5 minutėms iki virimo sudėkite burokėlius, žoleles, citrinos sultis, druską, pipirus ir lauro lapą.
Žingsnis 6
Leiskite 2 minutes pavirti ir išjunkite. Uždenkite dangčiu ir leiskite barščiams šiek tiek pailsėti.
Kategorijos