Sotūs jautienos barščiai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Sotūs jautienos barščiai.

Turtingi barščiai ant jautienos pasirodo labai skanūs ir ryškūs.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Sotūs jautienos barščiai. Žingsnis 1
Išvirkite burokėlius, o kitame puode išvirkite jautienos sultinį iš jautienos su kaulais, įdėkite visą svogūną, užvirus nuimkite putas ir palikite virti apie 30 minučių. Išimkite mėsą ir atskirkite ją nuo kaulo, supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Sotūs jautienos barščiai. Žingsnis 2
Mėsą grąžinkite į sultinį, smulkiai supjaustykite kopūstus, stambiai sutarkuokite morkas. Viską sudėkite į puodą. Leiskite troškintis apie 15 minučių.

Žingsnis 3

Sotūs jautienos barščiai. Žingsnis 3
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir suberkite į puodą.

Žingsnis 4

Sotūs jautienos barščiai. Žingsnis 4
Per tą laiką burokėliai turi būti išvirti. Jį nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka, susmulkinkite žoleles ir paruoškite citrinos sultis, kad barščių spalva išliktų sodri ir graži.

Žingsnis 5

Sotūs jautienos barščiai. Žingsnis 5
Likus 5 minutėms iki virimo sudėkite burokėlius, žoleles, citrinos sultis, druską, pipirus ir lauro lapą.

Žingsnis 6

Sotūs jautienos barščiai. Žingsnis 6
Leiskite 2 minutes pavirti ir išjunkite. Uždenkite dangčiu ir leiskite barščiams šiek tiek pailsėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos