Publikavimo data: 2024-06-16
Sotūs kalakutienos blyneliai
Kalakutienos blyneliai - puikus pietų ar vakarienės priedas. Jie būna labai skanūs ir sotūs. Minkšta kalakutiena puikiai dera su akytais ir plonais blyneliais. Juos kepdami įtiksite visai šeimai. Tačiau tai dar ne visi šio nuostabaus patiekalo pliusai, jis taip pat labai naudingas, nes kalakutiena gerai veikia žmogaus nervų sistemą, o dėl savo sudėties yra produktas, palankiai veikiantis žmogaus kaulus.
Žingsnis 1
Nuplaukite kalakutieną, nusausinkite ją ir sumalkite mėsmale. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Sudėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi, kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, tada sudėkite faršą ir retkarčiais pamaišydami kepkite, kol iškeps. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įberkite prieskonių. Nuimkite faršą nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Norėdami paruošti tešlą, giliame dubenyje išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos ir cukrumi. Supilkite persijotus miltus, tada supilkite pieną, gerai išmaišykite ir galiausiai įpilkite saulėgrąžų aliejaus. Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir kepkite blynus.
Žingsnis 3
Kai blynai atvės, dėkite šaukštą įdaro ant blyno krašto ir atsargiai užlenkite.
Kategorijos