Sotūs kepenų blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sotūs kepenų blyneliai

Pyragų ir kepenėlių mėgėjams - ši blynų versija tinka pusryčiams, vakarienei ir visai dienai. Juos galima pasiimti užkandžiui darbe, duoti vaikams į pietų dėžutę į mokyklą. Tokie blyneliai visada pasotins, patenkins skonio receptorius. Kepenų įdaras suteikia blynams savitą tekstūrą. Beje, paruoštus blynus galima nusiųsti į šaldiklį ir prireikus atitirpinti bei iškepti, kai reikia greitai padengti stalą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sotūs kepenų blyneliai Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Kiaušinius, pieną, druską ir cukrų suplakite plaktuvu, suberkite miltus, sodą ir šaukštą augalinio aliejaus. Išmaišykite iki vientisos masės be gumuliukų. Kepkite blynus.

Žingsnis 2

Sotūs kepenų blyneliai Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite kepenėles ir apkepkite aukštai pakeltoje keptuvėje. Sudėkite svogūną ir pakepinkite kartu su kepenėlėmis 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Sotūs kepenų blyneliai Žingsnis 3
Ant kiekvieno blyno dėkite įdaro ir susukite pagal savo skonį - voką, vamzdelį, trikampį. Tada apkepkite juos iš visų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos