Publikavimo data: 2024-06-12
Sotus kopūstų blynas
Kartais pasitaiko situacijų, kai reikia greitai paruošti ką nors skanaus, o šaldytuve praktiškai nieko nėra. Išskyrus apatiniame stalčiuje paslėptus kopūstus. Jei taip nutiko ir jums, šis receptas kaip tik jums.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstus.
Žingsnis 2
Įberkite druskos ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Pagal skonį įberkite prieskonių.
Žingsnis 4
Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Supilkite miltus ir atsargiai sumaišykite ingredientus.
Žingsnis 6
Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus.
Žingsnis 7
Gautą masę sudėkite į skardą ir tolygiai paskirstykite.
Žingsnis 8
Po 10 minučių apverskite blyną ir dar 10 minučių kepkite iš kitos pusės.
Žingsnis 9
Dėkite blyną į lėkštę ir supjaustykite riekelėmis.
Kategorijos