Publikavimo data: 2024-09-22
Sotus moliūgas su mėsos kukuliais ir bulvėmis grietinės įdare
Papildykite savo užrašų knygelės receptų sąrašą šiuo moliūgo su mėsos kukuliais, bulvėmis, lydytu sūriu, pomidorais ir prieskoniais, grietine ir sviestu kepimo variantu. Moliūgas jame nebeatrodys nuobodus skonis. Priešingai, jis praturtės česnakų, pipirų, adžikos aromatais, taip pat kreminiu skoniu. Tokio patiekalo gaminimas nėra labai ilgas, o jam skirti produktai taip pat yra priimtinos biudžetinės kainos.
Žingsnis 1
Moliūgą ir bulves supjaustykite mažais kubeliais. Tada į juos supilkite daržovių prieskonius. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite smulkintą svogūną, trintą česnaką, juoduosius pipirus ir įmaišykite į maltą mėsą. Suformuokite mėsos kukulius, apvoliokite juos miltuose ir apkepkite keptuvėje.
Žingsnis 3
Sudėkite bulves ir moliūgą į mėsos kukulius. Kepkite kartu su jais. Pabaigoje įdėkite sviesto.
Žingsnis 4
Paruoškite įdarą. Supjaustykite pomidorus, supilkite grietinę ir 100 ml vandens. Išmaišykite, pasūdykite ir supilkite į keptuvę su daržovėmis ir mėsos kukuliais. Troškinkite 5 minutes, tada ant viršaus sudėkite sūrį ir išjunkite.
Kategorijos