Sotūs šoninė ir blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Sotūs šoninė ir blyneliai

Įprasta manyti, kad blynai yra rusiškas patiekalas. Nors šie ploni plokštainiai kepami visose pasaulio šalyse. Italai kepa blynus chiacere, prancūzai - crepe, vokiečiai juos vadina pfannkuchen, Olandijoje - pannenkoeken ir pofferteys. Ir kad ir kaip blyneliai vadintųsi, kad ir kokie ingredientai būtų naudojami, vienas dalykas išlieka tas pats - tai puikus skonis.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
340 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Sotūs šoninė ir blyneliai Žingsnis 1
Atskiroje keptuvėje iš abiejų pusių apkepkite griežinėliais supjaustytą rūkytą šoninę, kol ji taps auksinė. Dėkite į kitą keptuvę, pateptą sviestu.

Žingsnis 2

Sotūs šoninė ir blyneliai Žingsnis 2
Supilkite ant viršaus tešlą ir kepkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol ji pradės burbuliuoti, tada apverskite ir kepkite kitą blyno pusę, kol blynas iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos