Publikavimo data: 2024-06-15
Sotus sumuštinis su marinuotais agurkais.
Sumuštiniai yra bene populiariausia kulinarinių patiekalų rūšis. Jie ruošiami pusryčiams, užkandžiams dienos metu, iškyloms ir šventinėms vaišėms. Į šį receptą įeina: kepti grybai, svogūnai, sūris ir marinuoti agurkai, kurie suteikia sumuštiniams pikantiško skonio.
Žingsnis 1
Keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi pakepinkite svogūną. Į svogūnus sudėkite grybus ir kepkite apie 10 minučių. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais arba sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Į didelį dubenį sudėkite grybus ir svogūnus, agurkus, sūrį. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, įpilkite naminio majonezo ir gerai išmaišykite. Apkepkite duoną skrudintuvėje arba išdžiovinkite ją ant keptuvės. Kiekvieną duonos riekę aptepkite mišiniu.
Kategorijos