Sotus sumuštinis su marinuotais agurkais. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sotus sumuštinis su marinuotais agurkais.

Sumuštiniai yra bene populiariausia kulinarinių patiekalų rūšis. Jie ruošiami pusryčiams, užkandžiams dienos metu, iškyloms ir šventinėms vaišėms. Į šį receptą įeina: kepti grybai, svogūnai, sūris ir marinuoti agurkai, kurie suteikia sumuštiniams pikantiško skonio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sotus sumuštinis su marinuotais agurkais. Žingsnis 1
Keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi pakepinkite svogūną. Į svogūnus sudėkite grybus ir kepkite apie 10 minučių. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais arba sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Sotus sumuštinis su marinuotais agurkais. Žingsnis 2
Į didelį dubenį sudėkite grybus ir svogūnus, agurkus, sūrį. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, įpilkite naminio majonezo ir gerai išmaišykite. Apkepkite duoną skrudintuvėje arba išdžiovinkite ją ant keptuvės. Kiekvieną duonos riekę aptepkite mišiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos