Publikavimo data: 2025-08-20
Sougrobiki kotletai
Jūsų dėmesiui pateikiu originalų kotletų orkaitėje variantą, ne tik kotletų, bet ir kotletų su įdaru ant viršaus. Originalų įdarą sudaro kiaušiniai, sūris ir žalieji svogūnai, kiekvienas ingredientas patiekalui suteikia skonio ir originalumo. Be to, dėl šio įdaro orkaitėje kepami kotletai būna minkšti ir sultingi.
Žingsnis 1
Kiaušinius virkite, kol jie kietai išvirs.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite svogūną, sumaltą mėsmale, sutarkuotą smulkia tarka arba susmulkintą blenderiu.
Žingsnis 3
Pagal skonį į maltą mėsą ir svogūnus įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Gerai išmaišykite ir lengvai apkepkite.
Žingsnis 4
Nulupkite kietai virtus kiaušinius ir sutarkuokite juos smulkia tarka. Į tarkuotus kiaušinius pagal skonį įmaišykite tarkuoto sūrio, smulkintų žaliųjų svogūnų, majonezo ir druskos. Viską sumaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 5
Iš maltos mėsos suformuokite kotletus ir sudėkite į kepimo skardą.
Žingsnis 6
Kiaušinių ir sūrio mišinį storu sluoksniu užtepkite ant kotletų. Dėkite kepimo skardą su kotletais į iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.
Kategorijos