Publikavimo data: 2024-03-27
Spagečiai su jūros gėrybėmis
Spagečiai su jūros gėrybėmis - rafinuotas pasirinkimas vakarienei ar pietums. Sotus patiekalas su įdomiu jūros gėrybių ir grietinėlės deriniu paverčia spagečius sočiu visaverčiu maistu. Jūros gėrybių variantas yra lengviau virškinamas ir įdomesnio skonio, priešingai nei mėsos deriniai. Švelni patiekalo konsistencija ir subtilus viliojantis skonis pavergs visus prie jūsų stalo sėdinčius svečius. Patiekalas dera su sūrio ir daržovių lėkštėmis, o baltas pusiau sausas ir pusiau saldus vynas yra geras pasirinkimas.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius šiek tiek pasūdytame vandenyje, geriausiai iki al dente. Stebėkite, kad jie nepervirtų ir nesuliptų.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką ir svogūną. Pakepinkite juos ant vidutinės ugnies su sviestu, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 3
Svogūnus ir česnakus užpilkite grietinėle, pagal skonį įberkite pipirų ir prieskonių, tinka džiovintų žolelių ir paprikos mišinys. Suberkite jūros gėrybes į padažą ir troškinkite ant mažos ugnies.
Žingsnis 4
Į jūros gėrybes sudėkite išvirtus spagečius, išmaišykite ir troškinkite dar 4-6 minutes.Išvirusius spagečius ir jūros gėrybes perkelkite į lėkštes ir patiekite. Jei norite, papuoškite šviežiomis žolelėmis arba tarkuotu sūriu. Gero apetito!
Kategorijos