Spagečiai su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai su kiauliena

Visame pasaulyje populiarius spagečius galite pasigaminti namuose patys - tereikia kietųjų kviečių miltų ir vandens. Kokybiškų spagečių pagrindas - gerai išminkyta vienalytė tešla. Iš tešlos formuojami ploni ilgi spagečiai, kurie prieš džiovinimą atvėsinami. Italijoje spagečiai su padažu valgomi kaip pirmas patiekalas, todėl vienas dažniausių padažo ingredientų yra mėsa. Spagečiai su kiauliena ir žaliaisiais žirneliais yra sotūs, maistingi ir skanūs.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su kiauliena Žingsnis 1
Troškinkite kiaulieną su daržovėmis. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir 20 min. troškinkite kiaulieną, tada sudėkite svogūną, morką ir saliero stiebą. Viską išmaišykite ir kepkite kartu 15 minučių. Tada sudėkite šoninę, troškinkite 3 minutes ir sudėkite pomidorų tyrę bei česnaką. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir džiovintais bazilikais. Troškinkite dar 15-20 minučių, tada išjunkite ugnį.

Žingsnis 2

Spagečiai su kiauliena Žingsnis 2
Paruoškite spagečius. Spagečius 5-7 minutes virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje. Nusausinkite. Pašildykite žaliuosius žirnelius puode. Į keptuvę kartu su žirneliais sudėkite spagečius ir daržoves. Gerai išmaišykite ir palikite po dangčiu 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos