Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su kiauliena
Visame pasaulyje populiarius spagečius galite pasigaminti namuose patys - tereikia kietųjų kviečių miltų ir vandens. Kokybiškų spagečių pagrindas - gerai išminkyta vienalytė tešla. Iš tešlos formuojami ploni ilgi spagečiai, kurie prieš džiovinimą atvėsinami. Italijoje spagečiai su padažu valgomi kaip pirmas patiekalas, todėl vienas dažniausių padažo ingredientų yra mėsa. Spagečiai su kiauliena ir žaliaisiais žirneliais yra sotūs, maistingi ir skanūs.
Žingsnis 1
Troškinkite kiaulieną su daržovėmis. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir 20 min. troškinkite kiaulieną, tada sudėkite svogūną, morką ir saliero stiebą. Viską išmaišykite ir kepkite kartu 15 minučių. Tada sudėkite šoninę, troškinkite 3 minutes ir sudėkite pomidorų tyrę bei česnaką. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir džiovintais bazilikais. Troškinkite dar 15-20 minučių, tada išjunkite ugnį.
Žingsnis 2
Paruoškite spagečius. Spagečius 5-7 minutes virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje. Nusausinkite. Pašildykite žaliuosius žirnelius puode. Į keptuvę kartu su žirneliais sudėkite spagečius ir daržoves. Gerai išmaišykite ir palikite po dangčiu 5 minutes.
Kategorijos