Publikavimo data: 2024-03-31
Spagečiai su mėsa
Spagečiai su mėsa ir daržovėmis - maistingas patiekalas, kurį lengva paruošti vakarienei ar pietums. Jo ingredientų tikrai rasite savo šaldytuve, o jei norite, galite keisti jų kiekį: pašalinti pipirus arba įdėti česnako. Rinkitės šviežią mėsą be kaulų ir kietųjų kviečių spagečius, taip pat šviežias daržoves - tada patiekalas bus sotus ir skanus!
Žingsnis 1
Paprikas ir morkas supjaustykite griežinėliais. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais, ne storesniais nei 3 mm storio.
Žingsnis 2
Užvirinkite vandenį ir 3-5 minutes virkite spagečius, kol jie bus al dente (pusiau išvirę). Tuomet nusausinkite spagečius sietelyje.
Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite nedideliais, ne storesniais kaip 2 cm storio griežinėliais ir sudėkite juos ant įkaitintos keptuvės, apšlakstytos augaliniu aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių po 2 minutes.
Žingsnis 4
Į mėsą sudėkite pjaustytas morkas ir svogūną, kepkite kartu dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Į mėsą ir daržoves sudėkite smulkintą saldžiąją papriką, pomidorų pastą ir prieskonius. Išmaišykite, uždenkite ir troškinkite 15-20 minučių.
Žingsnis 6
Sudėkite į keptuvę spagečius, išmaišykite ir troškinkite dar 5-7 minutes.
Žingsnis 7
Paruoštą patiekalą išdėliokite lėkštėse, papuoškite petražolių šakele ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos