Spagečių pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Spagečių pjaustymas

Kotletai - geras pasirinkimas sočiam pietų patiekalui, ypač su angliavandenių garnyru, pavyzdžiui, spagečiais. Šių produktų pavadinimas kilo dėl jų panašumo į špagato atkarpas. Klasikiniai spagečiai gali būti 50 cm ir 25 cm ilgio. Plonesni spagečiai yra spaghettini, storesni - spaghettoni, o storesni su maža skylute - bucatini. Spagečiai skirstomi į A, B ir C grupes, priklausomai nuo jų gamybai naudojamų kviečių rūšies.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečių pjaustymas Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Supilkite vandenį į puodą, įberkite 1 šaukštelį druskos ir išvirkite spagečius pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Išmeskite į sietelį ir sumaišykite su 1 šaukšteliu saulėgrąžų aliejaus.

Žingsnis 2

Spagečių pjaustymas Žingsnis 2
Apkepkite filė. Vištienos filė įtrinkite 1 šaukšteliu druskos ir paprikos. Kepkite filė keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi iš abiejų pusių, kol apskrus, maždaug po 5 min. iš kiekvienos pusės, ir išimkite filė į lėkštę.

Žingsnis 3

Spagečių pjaustymas Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Į keptuvę, kurioje kepėte filė, sudėkite svogūną, cukrų ir kepkite 3 minutes. Supilkite vyną ir troškinkite 2 minutes. Tada sudėkite pomidorus su jų sultimis, išmaišykite ir troškinkite 5 minutes. Pagardinkite 0,5 šaukštelio druskos ir troškinkite dar 20 minučių.

Žingsnis 4

Spagečių pjaustymas Žingsnis 4
Sudėkite spagečius ir kotletus. Į padažą suberkite sūrį ir išmaišykite. Kaitinkite, kol sūris išsilydys. Sudėkite vištienos filė į padažą ir kaitinkite 2 minutes. Tada sudėkite spagečius ir išjunkite kaitlentę. Laikykite patiekalą šiltoje keptuvėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos