Kartais dviejų kultūrų ir tradicijų sandūroje gali atsirasti visiškai stulbinančių šedevrų. Dabar galite susipažinti su tokiu kulinariniu šedevru, kuris atsirado japonų virtuvei susidūrus su rusų virtuve.
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais ir apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje be aliejaus. Agurkus atsargiai supjaustykite plonais griežinėliais. Jei reikia, lengvai pagardinkite druska.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus. Bryndzą supjaustykite griežinėliais. Jei naudojate varškę, sumaišykite ją su krapais ir gerai išmaišykite. Žuvį supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 3
Ant cukinijos juostelės sluoksniuokite agurką, tada žuvį, tada sūrį ir žoleles. Atsargiai suvyniokite vyniotinį nuo storojo krašto iki plonojo. Suktinuką sutvirtinkite dantų krapštuku.
Žingsnis 4
Pakartokite, kol suvyniosite visas keptas cukinijas. Sudėkite jas vertikaliai ant plokščio indo.