Publikavimo data: 2024-10-15
Spalvingi cukinijų suktinukai su lašiša
Kartais dviejų kultūrų ir tradicijų sandūroje gali atsirasti visiškai stulbinančių šedevrų. Dabar galite susipažinti su tokiu kulinariniu šedevru, kuris atsirado japonų virtuvei susidūrus su rusų virtuve.
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais ir apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje be aliejaus. Agurkus atsargiai supjaustykite plonais griežinėliais. Jei reikia, lengvai pagardinkite druska.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus. Bryndzą supjaustykite griežinėliais. Jei naudojate varškę, sumaišykite ją su krapais ir gerai išmaišykite. Žuvį supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 3
Ant cukinijos juostelės sluoksniuokite agurką, tada žuvį, tada sūrį ir žoleles. Atsargiai suvyniokite vyniotinį nuo storojo krašto iki plonojo. Suktinuką sutvirtinkite dantų krapštuku.
Žingsnis 4
Pakartokite, kol suvyniosite visas keptas cukinijas. Sudėkite jas vertikaliai ant plokščio indo.
Kategorijos