Publikavimo data: 2025-08-17
Spalvingos kanapės ant iešmelių
Šio užkandžio grožis tas, kad jis ne tik gražus ir originalus, bet ir gali būti gaminamas iš bet kokių ingredientų. Šie neįtikėtinai skanūs sumuštiniai ant iešmelių taps bet kokios šventės akcentu. Kanapės - tai nedideli sumuštinukai, pagaminti iš duonos, supjaustytos iš įvairių produktų. Kanapės paruošiamos greitai ir lengvai, jos gražiai papuoš jūsų šventinį stalą. Tokį spalvingą užkandį paruošite per kelias minutes, o jo ruošimas nepareikalaus papildomo laiko. Naudokite bet kokius jums patinkančius ingredientus ir sugalvokite naujų derinių.
Žingsnis 1
Duoną supjaustykite keliais sluoksniais. Iš duonos šerdies formelėmis išpjaukite pagrindą kanapėms. Jei formos neturite, naudokite stiklinę.
Žingsnis 2
Lašišos filė supjaustykite mažais plonais griežinėliais ant pjaustymo lentelės. Griežinėliai turi būti maždaug duonos, ant kurios dėsite užkandį, formos.
Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite apskritais griežinėliais. Citriną supjaustykite ketvirčiais. Kad citrinos sultys nenutekėtų ant duonos, sudėkite supjaustytą citriną į atskirą dubenį, kuriame jos nusausės. Šoninę supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Paruoškite kanapes: ant iešmo suverkite agurkus, alyvuoges, salotas, raudonąją žuvį, "Dorblu" sūrį ir įsmeikite į juodą duoną.
Žingsnis 5
Ant kito iešmelio suverkite agurkus, citriną, raudonąją žuvį, pomidorą ir smeikite į kreminiu sūriu apteptą juodą duoną.
Žingsnis 6
Taip pat ant atskiro iešmo užmaukite alyvuogę, šoninės griežinėlį, agurką, dar vieną šoninės griežinėlį, kietąjį sūrį, salotų lapą ir įsmeikite į baltos duonos riekelę.
Žingsnis 7
Sudėkite keletą įvairių kanapių ir išdėliokite jas eilėmis ant bendros didelės lėkštės. Arba kiekvienoje lėkštėje atskirai patiekite skirtingas kanapes.
Kategorijos