Publikavimo data: 2024-03-29
Šparaginės pupelės su aitriosiomis paprikomis
Lobio - tai gruzinų virtuvės patiekalas, ypač populiarus Kaukaze. Lobio gali būti gaminamas iš šviežių šparaginių pupelių arba iš konservuotų produktų. lobio dažnai patiekiamas su granatų grūdeliais ir tradicine gruziniška duona.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Pomidorų žievelėje padarykite kelis įpjovimus, pomidorą minutę užpilkite verdančiu vandeniu ir nuimkite žievelę.
Žingsnis 3
Susmulkinkite česnakus, pomidorus ir paprikas.
Žingsnis 4
Pupeles virkite verdančiame vandenyje, kol suminkštės, 5-7 minutes. Nusausinkite pupeles sietelyje.
Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus pakepinkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite supjaustytas daržoves ir išvirtas pupeles. Kruopščiai išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 7
Į daržoves suberkite prieskonius ir druską. Kruopščiai išmaišykite. Uždengę dangtį troškinkite dar 5-7 minutes.
Žingsnis 8
Išdėliokite lobio ant serviravimo lėkščių. Papuoškite patiekalą smulkintomis kalendromis ir aštriaisiais pipirais. Gero apetito!
Kategorijos