Publikavimo data: 2025-08-18
Šparagų kreminė sriuba
Šparagų kreminė sriuba yra švelni ir maloniai aksominės tekstūros. Be pačių šparagų, sriuboje gali būti ir kitų daržovių, tačiau jos turi būti švelnaus skonio, pavyzdžiui, bulvės ir porai. Čiobreliai, petražolės ir lauro lapai yra tinkami prieskoniai. Šios sriubos pagrindą paprastai sudaro vištienos sultinys.
Žingsnis 1
Supjaustykite smidrus mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Šparagus sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Žingsnis 3
Kol šparagai kepa, paruoškite padažą. Apkepkite miltus, supilkite grietinėlę ir greitai maišydami troškinkite 2-3 minutes.
Žingsnis 4
Nusausinkite šparagus, į puodą supilkite padažą, druską, pipirus ir augalinį aliejų. Plakite trintuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Palikite paruoštą sriubą šiek tiek ilgiau brinkti po dangčiu. Šparagų kreminė sriuba paruošta! Papuoškite pagal savo skonį ir patiekite. Mėgaukitės.
Kategorijos