Publikavimo data: 2025-08-19
Sparneliai sojų padaže su medumi ir česnakais
Mėgstamiausias mūsų šeimos receptas, mano vyras vienu metu gali suvalgyti 2 kg. Sparneliai būna labai skanūs, su plutele.
Žingsnis 1
Vištienos sparnelius perpjaukite į 3 dalis ties sąnariu, sparnelių galiukus išmetu.
Žingsnis 2
Paruoškite marinatą: sutarkuokite 3 česnako skilteles, įdėkite 2 arbatinius šaukštelius medaus, supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite, kol medus ištirps. Druskos nededu, nes sojų padažo pakanka.
Žingsnis 3
Sparnelius užpilkite marinatu, išmaišykite ir, jei turite laiko, palikite bent pusvalandį pastovėti, tada sudėkite į formą arba kepimo skardą, pateptą augaliniu aliejumi, ir kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos.
Kategorijos