"Spartan chowder pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

"Spartan chowder

Spartiečiai pirmiausia žinomi kaip drąsūs kariai. Tačiau apie jų žiaurumą dažnai sklando daugybė gandų, pavyzdžiui, kad jie mėtė sergančius vaikus nuo uolos. Tačiau yra ir su maistu susijęs mitas, neva spartiečių vyrai buvo tokie stiprūs ir žiaurūs dėl ypatingos juodos žuvienės, kurią jie labai mėgo. Kiti graikai juokavo, kad suvalgius tokio maisto ne taip baisu eiti į mirtį, nes blogiausia jau esi matęs. Tačiau, jei namuose pasigaminsite spartiečių žuvienę, įsitikinsite, kad tai labai skanus ir sotus patiekalas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Spartan chowder Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite mėsos gabalėlius ir kepkite apie 3-5 minutes, kol apskrus. Tada sudėkite svogūnus ir kepkite dar 3 minutes. Nepamirškite pamaišyti.

Žingsnis 2

"Spartan chowder Žingsnis 2
Paruoškite sriubą. Pripilkite puodą vandens, suberkite lęšius, actą ir druską. Virkite dar 20-30 minučių, kol lęšiai pakankamai išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos